LED Xenon Halogen extraljus

Xenon är något av de vanligaste alternativen till halogenlampor. Istället för gasen Halogen, så fungerar Xenon extraljus av en annan gas, nämligen Xenon. Det fungerar som så att när gasen möter den den elektriska laddningen resulterar detta i att Xenon extraljus kan brännas mycket ljusare än halogenlampor, vilket i sin tur sparar effektivitet och förbättrar sikt och synlighet. Ljuset från Xenonljus är mycket ljusare än lysdioder och halogener, men lamporna är mer ömtåliga, samtidigt som de inte är lika hållbarasom lysdioder. Detta innebär att xenon extraljus måste bytas ut mycket oftare än LED lysdioder och med Xenon så finns det risker att lamporna förbrukas tidigare än de mer originella glödlamporna.90W LED extraljus superslimmade patent - www.humanhabit.nu - YouTube

Extraljus xenon är en betydande förbättring i jämförelse med halogen extraljus och beroende på vad du är ute efter, så kan du välja en ljuskvalitet som passar dina önskemål. Som med alla lampor, så finns det risk att Xenon kan börja brännas vid lägre eller högre temperaturer och när de ska förbrukas, så ändrar vissa modeller färg på ljuset. Generellt visar flera extraljus led tester att LED är ett rimligare val för både kortvarig och långvarig användning.Många väljer att uppgradera till xenon extraljus, men en viss procentandel av dem som använder det, somsakta men säkert kommer att konvertera till led extraljus. Även om extraljus xenon är skarpare och tydligare än halogen, så är en hög risk att du får byta ditt Xenon extraljus. Även om du köper billiga xenon extraljus så kan det bli väldigt kostsamt i det långa loppet. Vill du lägga pengar på rätt produkt och söker efter ett skarpt, menkortvarigt extraljus, så är Xenon ett fantastiskt alternativ. Men om du letar efter ett långvarigare alternativ, såbör du investera i ett extraljus med LED Xenonkungen.se.

Vad är LED extraljus?

Då LED ännu inte är industristandard får du som bilägare valmöjligheten att installera det på din bil. Det går bra att göra det själv eller på en verkstad. LED-ljus är flera små lysdioder som avger ett starkt ljus med låg energi och som avger lägre utsläpp. Den elektriska belastningen på en bilhar idag blivit en viktig fråga och det har gett extra fokus på användandet av extraljus. LED Extraljus till bilen har en otroligt lång hållbarhet och själva dioderna som lyser i LED lampan har en driftlängd på upp till 100 000 timmar och ibland mer. Skälen till hur länge en LED lampa hållerberor på hur designen av lyktan ser ut och hur effektivt den avleder värme.

En av LED lampans svaga punkter är värmeutveckling och detta kan faktisktförkorta lampans livslängd med upp till hela 80%. Det är skillnad på hur man tillverkade förr och hur man idag sköter tillverkandet av LED lamporna, vilket gör att de idag ofta håller längre än de gjorde för bara ett par år sedan.Dioderna i LED lampor är en så kallad ledare som utsöndrar ljus när ström passerar genom den och fungerar endast när ström flyter i en riktning. Eftersom det krävs relativt lite ström för att lysa upp en lysdiod, så är energin som går från batteriet mindre än den energi som krävs för att driva exempelvisXenonextraljus eller Halogen.

Extralampa Xenon

Många undrar om de ska köpa Extraljus led eller xenon. Traditionella halogenlampor är fortfarandeen majoritet på vägarna, men det är en tidsfråga innan led extraljus tar över helt. Som nämnt tidigare är LED ledande när det jämförs med Xenon lampor. Priset för LED minskar år för år, vilket gör att mångaväljer att byta sina extraljus till LED. LED har ett antal ljusemitterande dioder för att överföra elektricitet från dinbil till ljus med betydligt högre effektivitet än Xenon och halogenlampor.Strömmen överförs från katod till anod som överförs genom ett material som aktiverar ljuset. Det är ledarens om skapar fotoner, som sedan lyser upp vägen framför föraren och bidrar till bättre sikt. Kom ihåg att värmen kan avgöra att livslängden på dina extraljus blir längre eller kortare, eftersomlysdioderna är känsliga för värme.